DAS DESIGN SCHOOL
un pas sigur în domeniul industriilor creative
Design Interior
Acest curs este un program universitar adaptat pentru instruirea în mediul online de la nivel zero. Include predarea bazei teoretice a decorării și designului interior, precum și proiectare 2D.
Cursul include ore teoretice, ore practice, workshop-uri și ore de master class de la designeri și arhitecți profesioniști.
Modelare 3D în 3ds Max
Curs de modelare 3D și vizualizare arhitecturală destinat, în special, celor pasionați de arhitectură, design interior, design de obiect, proiectanților de mobilier, precum și persoanelor creative. Cursul este conceput pentru predarea nivelului de bază. Sunt predate noțiuni teoretice și practice necesare pentru utilizarea eficientă a programului 3Ds Max.
Cursul include 46 de lecții creative, plus 2 ore de consultații individuale, despre cele mai actuale teme și tehnici din domeniul designului vestimentar și a ilustrației de modă. Programul special permite parcurgerea temelor de la nivel începător, la nivel avansat, iar la final veți fi capabili să concepeți și să creați prorpia colecție vestimentară.
Design Vestimentar
Cursuri Intensive Online
Cele mai eficiente cursuri cu predare online, elaborate în baza programelor universitare și adaptate pentru instruirea de la nivel zero la avansat. Cursurile sunt predate de profesori înalt calificați, lectori universitari.
Ce vei obține
Certificat de absolvire și de însușire a cursului.
Portofoliu personal cu lucrările elaborate în cadrul cursului.
Cele mai bune lucrări vor fi publicate în revistele de specialitate DAS INTERIORS.
O profesie nouă în domeniul industriilor creative.
Despre noi
Astăzi, compania DAS este cunoscută pentru multitudinea de proiecte merituoase implementate în domeniul arhitecturii, designului de interior, precum şi pentru relaţiile de colaborare fructuoase stabilite cu saloanele de mobilă, birourile de arhitectură și studiourile de design atât din țară, cât şi de peste hotare.
Bogata experienţă de peste 13 ani de activitate pe piaţa internă şi credibilitatea dobândită în rândul arhitecţilor, designerilor, companiilor de construcţii şi proprietarilor celor mai renumite showroom-uri din oraş, ne oferă posibilitatea să trecem la un nivel superior de activitate şi să oferim servicii de instruire profesională în domeniul industriilor creative.
Toate proiectele noastre sunt orientate spre promovarea arhitecților și designerilor de la noi din țară, precum și spre formarea noilor specialiști.
Dintre cele mai importante proiecte concepute și dezvoltate de DAS se regăsesc publicații periodice de specialitate, expoziții de design și mobilier, concursuri de arhitectură și design, public talk-uri și conferințe cu speakeri notorii din întreaga lume.
PREMIUL DAS
Concursul Național de Arhitectură și Design din Republica Moldova
Gala Night PREMIUL DAS // 5th Edition
Gala Night PREMIUL DAS // 6th Edition
DAS INTERIOR SALON
Salonul Internațional de Mobilă și Design Interior
Expoziție de Design
DAS INTERIOR SALON 2022
DAS INTERIOR & ENERGY SHOW 2019
DAS INTERIOR SHOW 2018
Contacte

Urmărește noutățile DAS DESIGN SCHOOL, lucrările studenților, orele practice și worksopurile pe rețelele noastre de socializare. Ne poți scrie la adresa dasonlinestudies@gmail.com sau ne poți contacta la numărul de telefon 068733302
© All Right Reserved.