Curs Intensiv Online
DESIGN
INTERIOR
Start – 09 Aprilie. Ora – 18:30


De la revista DAS INTERIORS

DESPRE CURS

Acest curs este o versiune revizuită și actualizată a modulelor precedente și include predarea bazei teoretice a decorării și designului interior, precum și proiectare 2D.

Veți parcurge un program complex de pregătire în domeniul decorării și designului interior. Veți obține cunoștințe teoretice și abilități practice. Veți fi capabili să elaborați de sine stătător un adevărat proiect de amenajare interioară pentru portofoliul personal.

DIN PROGRAM
Teoria decorării de interioare
Noțiuni și principii în designul interior. Releveul spațiului și distribuirea zonelor funcționale. Zonarea prin intermediul formelor arhitecturale și a elementelor mari de decor.
Cromatica și compoziția
Teoria compoziției. Tipurile de bază ale compoziției. Reguli, modalități și tipuri de compoziții. Teoria culorilor. Cercul cromatic. Elaborarea lucrărilor cromatice grafice și a colajelor.
Istoria artei decorative. Stiluri
Incursiune în istoria artei decorative și a designului interior. Clasificarea stilurilor.
Stilizarea interioarelor
Stilizarea ca principiu fundamental al amenajării interioarelor. Elaborarea unui proiect de stilizare a interiorului conform stilului dat. Lucrul cu planele tavanelor și a pardoselilor, desfășurata pereților, secțiuni ș.a. Selectarea materialelor, mobilierului și a ornamentelor. Alegerea și elaborarea obiectelor de artă.
Materiale de finisare
Tipuri de materiale de finisare, compatibilitatea finisajelor, proprietățile și particularitățile de interacționare ale acestora și comportamentul sub influența diferitor factori externi.
Elaborarea proiectului de design
Zonarea. Ergonomia. Scara. Schițe de măsurare. Plane ale tavanelor și pardoselilor. Desfășurate. Schițe de amplasare a mobilierului.
Training de comunicare publică și de interacționare cu beneficiarii
Deprinderi de a interacționa cu clienții, abilitatea de a crea o impresie pozitivă și capacitatea de prezentare atractivă a proiectului.
Decorarea și stilizarea spațiilor publice și rezidențiale
Emiterea specificațiilor tehnice și elaborarea zonării funcționale. Proiect de decorare a unui apartament. Selectarea materialelor pentru proiectul dat. Elaborarea specificațiilor tehnice în conformitate cu abordarea de stil a interiorului. Elaborarea conceptului și a ideii-schiță. Aprobarea soluțiilor coloristice și de stil. Formarea portofoliului.
Proiectare 2D

Incursiune în noțiunile programelor de design și studierea softului AutoCad. Predarea proiectării complete a unui imobil de la planul releveu până la elaborarea albumului de prezentare a proiectului. Veți lua cunoștință cu interfața programului, veți studia comenzile de bază și cele complexe, astfel încât la final veți fi capabili să realizați un proiect de la A la Z. Cunoștințele dobândite vor fi utile și practice în domeniile tehnice și creative așa cum sunt designul de interior și exterior, mobilierul la comandă, construcții etc.

Date generale

Durata de studii: 3 luni

Nivel de bază

Potrivit pentru: Începători și persoane inițiate în designul de interior

Formatul cursului: Training online + Workshopuri + Teme pentru acasă + Feedback de la profesor

Rezultat: Certificat de absolvire și însușire a cursului + Portofoliu personal

Orar: 3 luni, 2 zile pe săptămână (marți și vineri / 18:30-20:30)

Preț: 380 euro

Programul de studiu este potrivit pentru tine dacă:
Sunteți în căutarea oportunităților de a învăța de la zero o nouă profesie, într-un timp foarte scurt;
Aveți propria viziune asupra interioarelor, dar nu puteți înțelege cum să vă realizați ideea și cu ce să începeți;
Nu dispuneți de studii și experiență de lucru în domeniul designului interior, dar de mult doriți să vă încercați abilitățile în această sferă;
Ați finalizat cursuri de design interior, dar doriți să vă sistematizați cunoștințele;
Ați obosit de munca plictisitoare sau simțiți că vă epuizați la serviciu;
Nu aveți posibilitatea să frecventați orele cu program întreg din cauza lipsei timpului sau a orarului încărcat;
Locuiți în raioanele țării sau undeva peste hotare și nu aveți posibilitatea să aplicați la studii în Republica Moldova pentru a obține cunoștințe în limba maternă.
Tatiana Scutaru
Profesorul cursului

Tatiana Scutaru este lector universitar la Universitatea Liberă Internațională din Moldova, Facultatea Informatică Inginerie și Design, Catedra Design și deține titlul de Master în Arte și Design.

Înregistrează-te acum!
Cursul începe pe 9 Aprilie
În câteva săptămâni vei fi capabil să decorezi și să amenajezi un interior la un nivel profesionist. Vei fi surprins de abilitățile tale și de a descoperi cum să-ți atingi eficient obiectivele.
Recenziile studenților noștri
Mihaela Nicorici
Cursul “Decorator interioare” ținut de DAS Interiors este cu desăvârșire atât o platformă de inițiere, în detaliu, a celor care abia încep să “cocheteze” cu designul și decorarea, cât și de fortificare a celor din breaslă. Or, cursul este individual prin complexitatea sa, dar și prin faptul că pune bazele unor decoratori cu clasă, pentru care calitatea contează mai mult decât cantitatea, și pentru că educă stil, gust și rafinament.
Mariana Ceban
Foarte comod și accesibil, cursul online este structurat pe înțeles și bine organizat. Nicio întrebare nu a rămas neexplicată și clarificată. Profesoara este foarte drăguță și explică pe înțelesul tuturor. Recomand cu încredere acest curs!
Olga Teodorescu
Sunt Olga Teodorescu și am absolvit cursul „Decorator Interioare” de la revista DAS Interiors. Am avut parte de o experiență minunată și mă bucur ca am făcut aceasta alegere. Am acumulat multe informații care au pus accentul pe amenajarea armonioasă a locuinței, am învățat sa folosim lumina, culorile și texturile atât teoretic, cât și practic. Cursul este structurat foarte bine, iar trainerul a împărtășit informațiile cu multă răbdare și energie pozitivă. Felicitări acestei școli!
Tatiana Călugăreanu

Datorită cursului de „Decorator Interior” am reușit să studiez un nou domeniu interesant și destul de frumos pentru mine! Anume prin faptul cum a fost predat am rămas destul de impresionată, deoarece a fost explicat pe înțelesul tuturor. Fiind la începutul acestui domeniu, fără experiență, pot spune ca după toată informația pe care am primit-o, cu exemple concrete și cu toate etapele detaliate, pot sa îmi creez propriul design de la 0 în locuința personală! Toate lecțiile pe care le-am avut și toată informația acumulată am primit-o cu plăcere și dorința de a afla ceva nou de fiecare dată! Nu a fost niciun moment care sa nu-l înțeleg și sa nu ne fie explicat. Cursul are foarte multe plusuri, începând cu posibilitatea de a învăța de acasă și terminând cu lecțiile practice și bine organizate, poze, texte, exemple – absolut tot ce se poate de învățat! Vreau sa mulțumesc întregii echipe pentru munca depusă și ca absolvent al acestui curs sunt încântată de el și cu nerăbdare aștept următorul curs pentru o altă etapă!

Valeria Vîrlan
Mulțumesc celor de la Das că au organizat așa un curs informativ și captivant, am învățat multe lucruri noi și interesante care o să mă ajute în domeniul designului pe viitor. Mulțumesc doamnei Scutaru pentru efortul depus de a înțelege informația utilă pe care am primit-o.
Înscrie-te la curs
Completează câmpurile de mai jos și în cel mai scurt timp vom lua legătura cu tine pentru confirmarea participării la program.
Apăsând "Trimite" sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate
Urmărește noutățile DAS DESIGN SCHOOL, lucrările studenților, orele practice și worksopurile pe rețelele noastre de socializare. Ne poți scrie la adresa dasonlinestudies@gmail.com
This site was made on Tilda — a website builder that helps to create a website without any code
Create a website