MODUL 2

Curs Online

Proiectare 2D

Vizualizare 3D

DESIGN INTERIORde la revista DAS INTERIORS

Start — 15 noiembrie

Durata cursului — 3 luni

Două lecții pe săptămână a câte 2 ore

Despre curs
Cursul de modelare 3D și vizualizare arhitecturală este destinat în special celor pasionați de arhitectură, design interior, design de obiect, proiectanților de mobilier, precum și persoanelor creative. Cursul este conceput pentru incursiunea în noțiunile programelor și în predarea nivelului de bază. Sunt predate noțiuni teoretice și practice necesare pentru utilizarea eficientă a programului AutoCad și 3Ds Max.

Avantajele cursului
Cursul este adaptat pentru o însușire rapidă și ușoară a temelor, fiind disponibil din orice colț al lumii.
Crearea proiectelor de design nu doar pentru uz personal, ci și pentru beneficiari, oferindu-vă astfel oportunitatea să câștigați bani din această activitate.
Posibilitatea de a lucra din orice colț al lumii și de a avea independență financiară.
Practicarea unei profesii creative și interesante, scăpând de rutina plictisitoare.
Absolvirea cursului vă va permite să primiți în urma practicării acestei profesiei nu doar bani, ci și satisfacție.
Veți învăța să creați proiecte stilate și atractive de design interior.

Date generale despre curs

Durata de studii: 3 luni

Nivel de bază

Pentru cine este potrivit: Începători în programe de vizualizare și pentru specialiști în programe 3D

Formatul cursului: Training online + Teme pentru acasă + Feedback de la profesor

Rezultat: Certificat de absolvire și însușire a cursului + Portofoliu personal

Orar: 3 luni, 2 zile pe săptămână (marți și vineri / 18:00-20:00)

Preț: 300 euro

Pentru cine este destinat cursul?
Dacă te regăsești în rândul categoriilor de persoane enumerate mai jos, acest curs este pentru tine!
Cei care doresc să-și schimbe profesia
Ești epuizat de rutină și muncă plictisitoare? Obține una dintre cele mai solicitate profesii din sfera industriilor creative.
Absolvenții cursurilor de decorator și design interior
Doriți să elaborați un portofoliu atractiv și să găsiți beneficiari? Cursul online de modelare 3D vă oferă această oportunitate.
Studenții-designeri
Dorești să-ți aprofundezi cunoștințele și să studiezi noi instrumente? Acest curs online îți va oferi abilitățile de care ai nevoie.
Freelanceri
Munca la birou te plictisește și ești atras de un program liber de lucru? Studierea cursului online de modelare 3D îți oferă șansa să câștigi bani de oriunde din lume.
Producători de mobilă
Știi să confecționezi mobilier, dar nu știi cum să creezi vizualizări ale modelelor? Parcurgeți cursul online de modelare 3D, avansați în carieră și câștigați mai mult.
Maiștri de șantier/ zidari/ finisori
Vă gândiți să implementați un proiect de design sau aveți nevoie de un portofoliu de înaltă calitate pentru a găsi clienți? Învață cum să creezi vizualizări 3D și schimbă prețul serviciilor tale!
Studenți și elevi
Doriți să cunoașteți una dintre cele mai solicitate profesii și să începeți să câștigați bani încă în timpul studiilor? Cursul online de modelare 3D este ceea de ce ai nevoie.
Designeri grafici/ Ilustratori / Pictori
Tindeți să însușiți noi instrumente pentru implementarea noilor proiecte? Parcurgeți acest curs online și dezvoltați noi abilități!
Persoane creative
Dorești să-ți expui ideile tale în imagini 3D? Cursul online de modelare 3D este ceea ce îți trebuie.
Tatiana Scutaru
Profesorul cursului
Tatiana Scutaru este lector universitar la Universitatea Liberă Internațională din Moldova, Facultatea Informatică Inginerie și Design, Catedra Design și deține titlul de Master în Arte și Design.


Cum are loc procesul de studii
1
Lecțiile
Orele se desfășoară sub forma unor traininguri interactive online. Fiecare lecție este înregistrată și transmisă studenților, cu condiția ca tema pentru acasă pentru ora precedentă să fie elaborată.
2
Tema pentru acasă
Temele pentru acasă vor fi verificate și comentate de profesor.
3
Asistență
Fiecare student are posibilitatea să comunice cu profesorul cursului și să solicite ajutorul în procesul de studii.
După absolvire veți obține:
Certificat de absolvire și de însușire a cursului.
Portofoliu personal cu lucrările elaborate în cadrul cursului.
Cele mai bune lucrări vor fi publicate în resursele DAS INTERIORS.
O profesie nouă în domeniul industriilor creative.
Înscrie-te la curs
Start curs — 15 noiembrie
Apăsând "Trimite" sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate
Recenziile studenților noștri

Mariana Ceban

Foarte comod și accesibil, cursul online este structurat pe înțeles și bine organizat. Nicio întrebare nu a rămas neexplicată și clarificată. Profesoara este foarte drăguță și explică pe înțelesul tuturor. Recomand cu încredere acest curs!

Valeria Vîrlan

Mulțumesc celor de la Das că au organizat așa un curs informativ și captivant, am învățat multe lucruri noi și interesante care o să mă ajute în domeniul designului pe viitor. Mulțumesc doamnei Scutaru pentru efortul depus de a înțelege informația utilă pe care am primit-o.

Olga Teodorescu

Sunt Olga Teodorescu și am absolvit cursul „Decorator Interioare” de la revista DAS Interiors. Am avut parte de o experiență minunată și mă bucur ca am făcut aceasta alegere. Am acumulat multe informații care au pus accentul pe amenajarea armonioasă a locuinței, am învățat sa folosim lumina, culorile și texturile atât teoretic, cât și practic. Cursul este structurat foarte bine, iar trainerul a împărtășit informațiile cu multă răbdare și energie pozitivă. Felicitări acestei școli!

Tatiana Călugăreanu

Datorită cursului de „Decorator Interior” am reușit să studiez un nou domeniu interesant și destul de frumos pentru mine! Anume prin faptul cum a fost predat am rămas destul de impresionată, deoarece a fost explicat pe înțelesul tuturor. Fiind la începutul acestui domeniu, fără experiență, pot spune ca după toată informația pe care am primit-o, cu exemple concrete și cu toate etapele detaliate, pot sa îmi creez propriul design de la 0 în locuința personală! Toate lecțiile pe care le-am avut și toată informația acumulată am primit-o cu plăcere și dorința de a afla ceva nou de fiecare dată! Nu a fost niciun moment care sa nu-l înțeleg și sa nu ne fie explicat. Cursul are foarte multe plusuri, începând cu posibilitatea de a învăța de acasă și terminând cu lecțiile practice și bine organizate, poze, texte, exemple – absolut tot ce se poate de învățat! Vreau sa mulțumesc întregii echipe pentru munca depusă și ca absolvent al acestui curs sunt încântată de el și cu nerăbdare aștept următorul curs pentru o altă etapă!
Mihaela Nicorici
Cursul “Decorator interioare” ținut de DAS Interiors este cu desăvârșire atât o platformă de inițiere, în detaliu, a celor care abia încep să “cocheteze” cu designul și decorarea, cât și de fortificare a celor din breaslă. Or, cursul este individual prin complexitatea sa, dar și prin faptul că pune bazele unor decoratori cu clasă, pentru care calitatea contează mai mult decât cantitatea, și pentru că educă stil, gust și rafinament.
This site was made on Tilda — a website builder that helps to create a website without any code
Create a website